Coconut Bowl

I slutningen af 2015 stod Jake McKeon på en næsten tom strand på Bali og så en lokal mand skære og polere souvenirs ud af kasserede kokosnøddeskaller. Jake blev inspireret af kokosnødskaller, for de var naturligt formet som en skål.

Jake McKeon sluttede 6 utrolige måneder med surfbackpacking rundt om i verden. Igennem hans rejser, fik han den bitre forståelse af, hvor enorm og global spørgsmålet om plastforurening var blevet. Han så plastik stablet på strandene i Mellemamerika, langs kysten af det sydlige Californien og liggende i Europas landskaber.

Efter yderligere 3 ture til Bali blev ideen om indkøb af kokosnødskaller en realitet. Hans ønske var at gøre en forskel for at nedbringe plastikforbruget og skabe mere bæredygtighed.

Han lavede research og fandt at de bedst egnede kokosnødder voksede i Vietnam. Et samarbejde med lokale kokosnødbønder og håndværkere kom i stand, og derefter vendte han hjem med stigende efterspørgsel på hans idé. Jake fandt ud af at kokosnødskallen var så meget mere end en skål. Det var det bedste eksempel, han havde set på bæredygtighed med et lukket kredsløb.

Som ung iværksætter startede Jake sin forskning. Det viste sig, at milliarder af skaller gik til spilde hvert år som et biprodukt af kokosnødindustrien. Hvis han kunne tage denne naturlige skal og give den et formål, der erstattede behovet for plastskåle og derefter kompostere den tilbage i jorden i slutningen af dens levetid, så ville der blive skabt en smuk og bæredygtig sløjfe.

FRI FRAGT på alle bestillinger over 400 DKK

0
Wishlist 0
Continue Shopping